Vinn en tårta i Arvodesguidens tårtutmaning

Vad sägs om en tårta att dela med några kolleger såhär i novembermörkret? Nu har ni chansen att kamma hem en smaskig vinst och samtidigt göra nytta!
Såhär gör ni: Dra ihop arbetskamraterna på frilanskontoret eller skapa en grupp med andra kollegor (minst 3, max 15 personer) och lägg in så många rapporter ni kan i Arvodesguiden.

Senast 20 november meddelar ni vilka ni är och hur många rapporter ni tillsammans lagt in, via mejl till admin@arvodesguiden.se.

Den grupp som lämnat flest rapporter vinner en tårta från ett lokalt bageri. Vi kommer också att lotta ut en tårta mellan alla grupper som deltagit. Om ni är en grupp frilansare utan gemensamt kontor vinner ni pengar till en fika på stan.

Den senaste månaden har det kommit in 55 nya rapporter till Arvodesguiden. De rör allt från dagstidningar och radio till livsstilsmagasin och kundtidningsföretag, inom områdena teknik, skola, lantbruk, ledarskap och mycket mer. Gå gärna in och botanisera för att se vad som finns!

Under fliken Sök rapport kan du förutom att söka på titel sortera rapporterna efter exempelvis typ av köpare, typ av uppdrag och vilket betyg rapporterna fått.
Samtidigt finns hundratals medier i Sverige som köper in frilansmaterial, och det saknas fortfarande rapporter för många av dem i Arvodesguiden. Arvodesrapporter är också färskvara. Så: Rapportera mera!

Lämna ett svar