Sökes: Exempel på arvodesdumpning

På uppdrag av Journalistförbundet utreder Kent Werne otryggheten i mediebranschen (läs mer om detta arbete här). I en kommande rapport fokuserar han på situationen för frilansar, och vill prata med frilansar som har erfarenhet av följande:

Har du blivit erbjuden alltför låga/oskäliga arvoden av någon uppdragsgivare? Har någon uppdragsgivare du frilansat för sänkt eller försökt sänka arvodena på senare år (eller krävt mer omfattande material för oförändrade arvoden)? Har du svårt att klara dig som frilansjournalist på de arvoden som är möjliga att få idag?

Hör gärna av dig till Kent Werne på kentwerne@gmail.com. Din och din uppdragsgivares identitet stannar hos Kent Werne om ni inte uttryckligen kommer överens om annat.

 

Observera att fältet nedan är ett offentligt kommentarsfält och inte ett formulär kopplat till Kent Wernes mejladress!

Lämna ett svar