Till alla er som anmält er till Frilans Riks årsmöte den 16 mars 2020

Med anledning av coronaviruset har vi blivit tvungna att göra ändringar vad gäller Frilans Riks årsmöte nu på måndag den 16 mars.

Vi kommer att genomföra mötet men förkortat så att endast de nödvändigaste besluten fattas. Vi har avbokat alla externa gäster, föreläsare och besök.

Middagen på kvällen är inställd.

Kontaktdagen för sektionerna på tisdag den 17 mars mellan 9.00-13.00 är också inställd.
För er som kommer till mötet vill vi påminna om de råd Journalistförbundets styrelse idag gått ut med och som vi ber er respektera, att: 

*alla med symptom på luftvägsinfektion, även lindriga som snuva och halsont, ska stanna hemma,

*du om tillhör en riskgrupp och är extra utsatt inte heller kommer på mötet.

Mer information om coronaviruset finns att läsa på dels Folkhälsomyndighetens, dels Journalistförbundets hemsidor:

folkhalsomyndigheten.se

https://www.sjf.se/aktuellt/202003/rad-infor-arsmoten-och-fackliga-sammankomster

Med anledning av allt det vi tvingas ställa in – utdelning av priserna Årets Frilans, Årets Redaktör och Årets Fulavtal, gäster, besök av Ulrika Hyllert, hyllningsföreläsning av Christina Falkengård om frilansfackligt arbete 50 år, allt det sociala liksom avslutande galamiddag på Scala med mera med mera kommer senare. När väl coronan lämnat landet ses vi och gör allt det roliga.

Till er som är valda årsmötesombud i sektionerna: 

Om ni väljer att lämna återbud kan vi koppla upp er på länk och där följa årsmötet och rösta. Glöm i så fall inte att anmäla detta. 

Bäst är om ni som är ombud och vill medverka via länk samlas tillsammans med andra ombud i er styrelse som också väljer att vara med via länk.

OBS! Om du väljer att inte komma på grund av coronaviruset så försök avbeställa biljetter och hotell. Vi betalar givetvis om det inte är möjligt.

Årsmötet börjar, som tidigare meddelats, klockan 10.00 på biografen Tellus i Midsommarkransen och hoppas kunna vara klara klockan 14.00.

 
Välkomna!

Styrelsen för Frilans Riks