Gert Lundstedt kommer till Malmö

Frilans syd logotypFrilans Riks ordförande Gert Lundstedt fortsätter sin turné genom Sverige för att möta frilansjournalister. Den 30 augusti möter han er som bor i Malmö med omnejd! Så här lyder Frilans Syds inbjudan:

Frukostmöte med gäster!

Fredag 30 augusti med start kl 8.30 blir det frukostmöte på Kafé Kungsgatan (www.kungsg.se) på Kungsgatan 2 i Malmö. Vi kommer att gästas av Frilans Riks ordförande Gert Lundstedt som även sitter som ledamot i Journalistförbundets förbundsstyrelse. Han kommer att berätta om vad som är på gång inom Journalistförbundet och då förstås med särskilt frilans-perspektiv. Gert är också nyfiken på att höra vad ni tänker och tycker, så ta chansen att framföra dina funderingar och/eller frågor! På plats denna morgon finns också Fredrik Loberg som är ledamot i Frilans Syds styrelse. Han kommer att berätta om sin senaste bok, Samhällsbyggarna, en 130-årig detaljrik berättelse om människorna som i flera generationer byggde lokalsamhället. Fredrik kommer att dela med sig av hur hans arbetsprocess, med att samla in hundratals muntliga vittnesmål och skriftliga källor under drygt tre års tid, har sett ut. Mer info om boken: http://www.fredrikloberg.se/?p=766.

Frukostmötet varar som längst fram till kl 10. På plats kan du till självkostnad köpa en smarrig frukostbuffé för 79 kronor. Den behöver inte förbokas, men för att vi ska ha något så när hum om hur många vi blir är det bra om du berättar att du kommer till frilanssyd@gmail.com