Det blev riktigt bra!

Nordic Freelance 2018 blev det vi hade hoppats på: Fullt med folk och fyllt med seminarier på ett tyvärr alltför aktuellt tema: Hate, Threats, Safety, Risk Assessment and Digital Self Defense, for Independent Media Workers

Seminarier och workshops hölls på Moriskan i Malmö. Ett perfekt ställe som hade det mesta för en lyckad helg – utöver scen, teknik och kunnig personal kunde man avsluta lördagen med brasiliansk klubbnatt (om man orkade). Därtill intressanta studier, engagerande vittnesmål och heta diskussioner – läs mer om det här.

Det fanns också goda möjligheter för oss i styrelsen att knyta kontakter med gästande personer och organisationer som kan göra frilanslivet bättre. Det tog vi förstås med oss hem.

Tack till alla som gjorde arrangemanget möjligt. Tack till alla volontärer som såg till att det fungerade och hjälpte gästerna. Tack till alla medverkande. Och tack till alla nordiska frilansförbund och grannlandsgäster. Nordic Freelance är slut för den här gången. Men vi möts snart någon annanstans, under andra omständigheter för att diskutera samma sak: journalistikens villkor, problem och inte minst möjligheter.

Vi ses då!

Lämna ett svar