Årsmöte

Årsmöte 2023

Årsmöteshandlingar för årsmötet 2023 finns här:

Högupplöst pdf att ladda ner

Lågupplöst pdf att läsa på skärmen

Årsmötet 2023 blir ett hybridmöte som äger rum måndagen den 27 mars. Du som deltar fysiskt kommer till fackförbundet Visions lokaler på Kungsgatan 28A i centrala Stockholm. 

Digitalt deltagande: Du som deltar digitalt mejlar till info@frilansriks.se för att få en länk.

Tider: Årsmötet börjar med kaffe/te och smörgås 9.30 och slutar senast 16.45. Lunch ingår för alla som deltar fysiskt.

Middag: Alla som är på plats är även välkomna på middag kl 19 på Pressklubben, Vasagatan 50 (OBS! En räkning på 300 kr skickas till den som har anmält sig och inte dyker upp utan att ha anmält förhinder. Du anmäler förhinder till info@frilansriks.se).

Anmälningstiden för att delta på plats med lunch och middag avslutades den 17 mars. Det går fortfarande att anmäla intresse för att delta digitalt. Skriv till info@frilansriks.se för att få en länk.

Reseinformation för ombud: Att du är ombud betyder att du är vald av din frilanssektions årsmöte och har rösträtt. Frilans Riks står för billigaste resealternativet för ombuden. Enligt förbundets resepolicy är det möjligt att använda flyg om du reser längre än 60 mil. Du letar med fördel själv fram billigaste alternativ och beställer din resa genom att skicka ett mejl till info@tranas-resebyra.se. Skriv ”kundnummer 14947” i ämnesraden. Skriv i mejlet ”Frilans Riks Årsmöte”, ditt namn, ditt mobilnummer, varifrån du ska resa och att du ska resa till Stockholm 2023-03-XX och vilken tid du senast vill vara framme. Likaså att hemresan från Stockholm sker 2023-03-XX samt önskat klockslag. Övrigt om resor: Du får ersättning för flygbuss eller vanligt pendeltåg till och från flygplats, men inte för Arlanda Express eller taxi. Bilresor kortare än 2 mil ersätts inte, liksom stadsnära resor med buss och tunnelbana. Om du måste övernatta utgår ersättning för en natts boende, max 1200 kronor. Du bokar och betalar boendet själv. Efter mötet får du ersättning genom att fylla i blanketten som bifogas årsmöteshandlingarna och skicka/mejla den tillsammans med kvittot till Frilans Riks kassör Hasse Hedström, Katarina Bangata 57, 116 42, Stockholm (journalist@hassehedstrom.se). Kostnad som eventuellt överstiger 1 200 kronor bekostas av ombudet själv. Du som är utsedd att vara med på kontaktdagen dagen efter årsmötet redovisar dessa timmar till Hasse Hedström och uppger förutom bankkonto, inklusive clearingnummer, även personnummer också mejladress. Eventuell ersättning för att delta i årsmötet för ombuden beslutar sektionerna om.

Mejla info@frilansriks.se om du har frågor.

Årsmöteshandlingar 2022

Den 2 maj 2022 hölls årsmöte på Tellus Bio i Midsommarkransen. Det var ett hybridmöte.

Årsmötesprotokoll:

För den som vill skriva ut:

Årsmötet 2021

Den 29 mars 2021 höll Frilans Riks sitt första helt digitala årsmöte. Ordförande Gert Lundstedt skrev om årsmötet här.

Årsmöteshandlingar 2021

Samtliga årsmöteshandlingar finns här nedan.

För den som vill läsa på skärmen: 

För den som vill skriva ut:

Årsmötesprotokoll 2021

Årsmötet 2o20

Frilans Riks årsmöte 2020 ägde rum den 16 mars på biografen Tellus i Midsommarkransen.

Gert Lundstedt, ordförande i Frilans Riks, skrev en sammanfattning av årsmötet som blev lite speciellt på grund av coronoaviruset. Läs den här.

Ledamot Göran Schüsseleder tog bilder från årsmötet.

Protokollet från årsmötet i pdf-format: Protokoll Årsmöte Frilans Riks 2020

Mejla info[at]frilansriks.se om du vill ha protokollet i Word-format! OBS: Räkna med att det kan ta en arbetsdag.

Årsmöteshandlingar 2020

Samtliga årsmöteshandlingar hittar ni här nedan.

För er som vill läsa på skärmen: 2020 Frilans Riks samtliga årsmöteshandlingar skärm.

För er som vill skriva ut handlingarna: 2020 Frilans Riks samtliga årsmöteshandlingar utskrift

Äldre protokoll

Protokoll Frilans Riks årsmöte 2019.

Protokoll från årsmötet 2018.