Stockholm: Seminarium om klimatjournalistik 2 juni

Hur kan vi skapa relevant journalistik om klimatförändringar och global klimatpolitik?

Det har gått ett halvår sedan världens länder enades om ett klimatavtal i Paris. Vad betyder det för det globala klimatarbetet framöver? Och för Sverige? Vad har hänt sedan Paris och vad behöver hända under de närmsta åren? Och hur hänger klimatfrågan ihop med andra utmaningar i samhället?

Välkommen på ett seminarium där du får lära dig mer om klimatförändringarnas effekter och hur de påverkar Sverige. Vi följer upp höstens seminarium inför klimatkonferensen, tittar på hur Parisavtalet och Agenda 2030 hänger ihop och vad de betyder för samhällsutvecklingen. Dessutom delar två journalister med sig av sina erfarenheter av att rapportera kring klimatfrågan, och om att ge nya och lokala vinklar.

Tid: Torsdagen 2 juni, kl 9-12
Plats: Restaurang Ester, Wallingatan 34. Stockholm

Anmäl dig senast den 27 maj. Antalet platser är begränsat. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.

Anmälan och program hittas här.

Lämna ett svar