Stockholm: Din framtida pension 4 december

Din framtida pension – som egenföretagare är det många saker att tänka på!

Pensionsförsäkring, investeringssparkonto eller kapitalförsäkring? Kan jag lita på löften om fondrabatter och hur kollar jag dolda avgifter? Hur mycket behöver jag spara? Är det bättre att spara i aktiebolag än i enskild firma? När kan jag börja ta ut pensionen? Hur ser pensionen ut för olika grupper?

Frågorna är många men viktiga för alla egenföretagare. På Mälardalens Frilansklubbs seminarium kommer Ylva Zachrisson, chef för privatrådgivning på PP Pension, Claes Hemberg, sparekonom på Avanza och Ole Settergren, analyschef på Pensionsmyndigheten, berättar hur du som egen företagare ska tänka och agera inför pensionen, samt ger information om vad som är en normal allmän pension för exempelvis journalister.

Vi bjuder på kaffe/te och en macka.

Tid: 4 december, 10.00 – 12.00
Plats: Journalistförbundet, Vasagatan 50, Stockholm.
Anmälan till margaretha.levander[at]telia.com

Lämna ett svar